Patrick Nielsen-lejren afviser Palles milliontilbud

Skrevet af admin

15/02/2016

Mest læste i dag

En kamp mellem bokserne Patrick Nielsen og Lolenga Mock har ingen sportslig værdi og kommer derfor ikke på programmet lige foreløbig.

Sådan lyder det fra Team Sauerland, efter at promotor Mogens Palle i weekenden offentliggjorde et milliontilbud, som skulle lokke Nielsen i ringen mod Lolenga Mock, som Mogens Palle har i sin stald.

- Som jeg har sagt før, så giver denne kamp kun mening for Lolenga og dig selv. Lolenga har ikke slået nogen nævneværdige boksere i årevis og tabte næsten sin seneste kamp, skriver Nisse Sauerland i en pressemeddelelse formuleret som et åbent brev til Palle.

Mogens Palle oplyste hen over weekenden, at han har fremsendt et juridisk bindende milliontilbud til Team Sauerland om en kamp mellem Nielsen og 43-årige Mock, som efter planen skulle bokses 27. maj.

Men hos den konkurrerende boksestald var man altså ikke imponeret af Mocks præstation, da veteranen i december besejrede Alessandro Sinacore ved et stævne i Herlev.

- For at sige det som det er, så har Lolenga behov for at slå et ordentligt navn eller i det mindste en højt rangeret bokser, og så kan vi måske fortsætte samtalen, siger Nisse Sauerland.

I stedet foreslår den tyske promotor at sende en anden af sine boksere, Oscar Ahlin, i ringen mod Mock.

- Hvis Lolenga kan vinde en kamp mod en bokser på det niveau, så kan vi måske også overbevise boksepublikummet om, at Patrick vs. Lolenga er en kamp, der er værd at lave. Lige nu er der ingen, der tror på den kamp, lyder det fra Patrick Nielsen-lejren.

/ritzau/