Patron afslørede gangster i Kolding

En 22-årig kriminel fra Lunderskov kommer ikke til at begå indbrud de kommende uger. Manden blev i går varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at stå bag en række indbrud. Den unge mand var særdeles godt kendt af politiet i forvejen for tyverier og indbrud i huse og biler.

- Han er lidt en gangster, og han er rigtigt godt kendt af os, lyder det fra Kaj Hundrup fra lokalpolitiet i Kolding.

I går blev han stoppet af politiet, da kan kom kørende i en bil med flere kammerater. Da betjentene visiterede ham, fandt man en patron i lommen på ham. Det viste sig, at patronen stammede fra et indbrud i Seest i weekenden, hvor en række rifler og haglgeværer var blevet stjålet.

- Da vi ransagede hans adresse, fandt vi våbene og en del andre tyvekoster, som formentlig stammer fra andre indbrud, siger Kaj Hundrup fra lokalpolitiet i Kolding til Dagens.dk.

Politiet skal nu undersøge, hvor de øvrige koster hører hjemme, men man mistænker den 22-årige for at have begået en del indbrud i blandt andet Seest og Harte. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip