Paul McCartney gæster Boxen i Herning til sommer

04/04/2016 12:44

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Danmark får igen besøg af den tidligere Beatle Paul McCartney, der giver koncert i Herning 27. juni. Det oplyser MCH Messecenter Herning Kongrescenter i en pressemeddelelse.

Jyske Bank Boxen i Herning bliver det eneste sted i Danmark, som får besøg af musiklegenden, der er ude på sin "One om One"-tour denne sommer.

- Det er en stor glæde for os at få lov at byde et så stort navn som Sir Paul McCartney velkommen i Jyske Bank Boxen i Herning. Det er en af de koncerter, vi har drømt om, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør for MCH Messecenter Herning Kongrescenter ifølge Herning Folkeblad.

Det er mindre end et år siden, at Paul McCartney sidst satte sine ben i Danmark. Dengang var det med en koncert på Roskilde Festival, hvor han fyldte plænen foran Orange Scene.

Selv om rockmusikeren er oppe i årene og fylder 74 år kort før koncerten, er der lovet en spektakulær oplevelse, der byder på den nyeste teknologi inden for lys, lyd og video.

Sammen med Paul McCartney står hans band gennem ti år. Det består af Paul Wickens på keyboard, Brian Ray på bas og guitar, Rusty Anderson på guitar og Abe Laboriel på trommer.

McCartney står bag Beatles-sange som "Hey Jude", "Eleanor Rigby" og "Let it Be", og han annoncerede sin afgang fra Beatles i 1970. Sidenhen har rockmusikeren spillet adskillige solokoncerter og lavet flere sange sammen med andre store kunstnere.

Han har blandt andet arbejdet sammen med Rihanna og Kanye West om hittet "FourFiveSeconds", Michael Jackson om sangen "The Girl is Mine" og med Stevie Wonder om "Ebony and Ivory".

Vil du sikre dig en billet til koncerten i Herning, kan det gøres fra torsdag 7. april. Der bliver udelukkende siddepladser til koncerten.

/ritzau/