Paul Walker døde efter få sekunder

Mange Fast & Furious-fans har siden weekenden sørget over tabet af den populære skuespiller Paul Walker, da han sammen med en ven omkom i en bilulykke i Los Angeles.

Ifølge ABC News har læger obduceret ligene af de to mænd, og i en rapport fremgår det, at skuespillerens ven og føreren af bilen Roger Rodas døde på stedet, mens Paul Walker muligvis døde få sekunder efter af sine kvæstelser og den opståede ildebrand.

Retsmedicinerne har ligeledes fastslået dødsårsagen som en ulykke.

Læs også: Hollywood-stjerne død: Otte-årig ville redde far ud af brændende bil

Årsagen til selve bilulykken bliver stadig efterforsket, men politiet har tidligere udtalt, at det formentlig var for høj fart, der var skyld i dødsulykken.

Det vil dog tage flere uger at fastslå bilens hastighed, ligesom efterforskerne også vil undersøge, om en mekanisk fejl i bilen kan være årsagen til ulykken. 

Paul Walker nåede kun at blive 40 år, før han i lørdags satte sig på passagersædet i en Porsche, som blev kørt af kammeraten og forretningspartneren, den 38-årige Roger Rodas.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I høj fart ramte bilen en gadelygte og et træ, hvorefter den eksploderede og brød i brand.

Paul Walker var i Californien for at deltage i et velgørenhedsarrangement til fordel for ofrene for tyfonen Haiyan i Filippinerne.

Newspaq

 

Dagens Gossip