Paul Walkers film kommer i biograferne

Indspilningen begyndte i september og der manglede en del, da hele holdet blev sendt på Thanksgiving-ferie. Lørdag eftermiddag mistede Walker livet ved en voldsom bilulykke i Calfornien lørdag og producenten Universal Pictures lægger nu en slagplan for det fremtidige forløb i samarbejde med instruktøren James Wan.

Ifølge brancheavisen Daily Variety bliver »Fast & Furious 7« gjort færdig, men biografgængerne må regne med en betydelig forsinkelse.
Efter den oprindelige plan skulle actiondramaet have haft premiere næste sommer, nærmere bestemt i juli, men det tidspunkt kan under ingen omstændigheder holde.

Universal Pictures og Wan overvejer også, hvad der skal ske med Walkers figur, undercover-betjenten Brian O’Conner.

Skuespilleren omkom i en brændende Porsche blot 14 dage før den nordamerikanske premiere på thrilleren »Hours«, hvor han hovedrollen.
Filmen er færdig og producenten Pantelion Films oplyser, at den efter mange overvejelser udsendes som planlagt.

»Vi har været ved det og fra det mange gange, men nu holder vi fast i beslutningen. »Hours« er Pauls film. Han er med i hver eneste scene og var utroligt stolt af projektet. Han ville selv have ønsket, at vi kører videre«, forklarer Pantelions direktør Paul Presburger.

Den 40-årige skuespiller var passager i vennen Roger Rodas’ Porsche Carrera GT, da sportsvognen ramte en lystmast og et træ, hvorefter den brød i brand.

Retsmedicinsk Institut i Los Angeles har haft svært ved at identificere de to mænd og må tage tandkort til hjælp.
Obduktionsrapporten ventes dog offentliggjort allerede i dag.
Politiet efterforsker forsat ulykken, men kan afvise, at Walker og Rodas legede »Fast & Furious« og kørte gaderæs.

 

Dagens Gossip