Paulinho skifter til kinesisk fodbold

Penge er øjensynligt intet problem i den kinesiske fodboldliga Super League, og nu har klubben Guangzhou Evergrande haft den store check fremme.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at den har hentet brasilianeren Paulinho i Christian Eriksens klub i Premier League, Tottenham.

- Paulinho har nu formelt skrevet under. Transfersummen er 14 millioner euro (104 millioner kroner, red.), og kontrakten gælder for fire år, lyder teksten på klubbens hjemmeside.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Den 26-årige brasilianer bliver dermed forenet med sin landsmand, den tidligere brasilianske landstræner Luiz Felipe Scolari, som tog over i klubben tidligere i juni.

Guangzhou jagter sin femte titel i træk i ligaen, men må for tiden tage til takke med tredjepladsen. Klubben køber stort ind, og Paulinho skal spille sammen med sin landsmand Ricardo Goulart, som blev købt i januar for rekordsummen 111 millioner kroner.

I weekenden skiftede senegaleseren Demba Ba til konkurrenten Shanghai Shenhua.

Paulinho, som har spillet 32 landskampe for Brasilien, nåede i øvrigt 45 kampe i Tottenham. En stor del af dem i selskab med Christian Eriksen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip