Paulinho skifter til kinesisk fodbold

Penge er øjensynligt intet problem i den kinesiske fodboldliga Super League, og nu har klubben Guangzhou Evergrande haft den store check fremme.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at den har hentet brasilianeren Paulinho i Christian Eriksens klub i Premier League, Tottenham.

- Paulinho har nu formelt skrevet under. Transfersummen er 14 millioner euro (104 millioner kroner, red.), og kontrakten gælder for fire år, lyder teksten på klubbens hjemmeside.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Den 26-årige brasilianer bliver dermed forenet med sin landsmand, den tidligere brasilianske landstræner Luiz Felipe Scolari, som tog over i klubben tidligere i juni.

Guangzhou jagter sin femte titel i træk i ligaen, men må for tiden tage til takke med tredjepladsen. Klubben køber stort ind, og Paulinho skal spille sammen med sin landsmand Ricardo Goulart, som blev købt i januar for rekordsummen 111 millioner kroner.

I weekenden skiftede senegaleseren Demba Ba til konkurrenten Shanghai Shenhua.

Paulinho, som har spillet 32 landskampe for Brasilien, nåede i øvrigt 45 kampe i Tottenham. En stor del af dem i selskab med Christian Eriksen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip