‘Peaky Blinders’-stjerne afgået ved døden

07/12/2023 12:29

Nicolai Steinicke

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespilleren og musiker er afgået ved døden.

Mest læste i dag

Skuespilleren medvirkede i 5 ud af 6 sæsoner af den populære serie ‘Peaky Blinders’.

Peaky Blinders-stjernen Benjamin Zephaniah er død, 65 år gammel, efter at have fået konstateret en hjernetumor. Det skriver Mirror.

Hans død blev annonceret i en erklæring, som hans familie delte på hans officielle Instagram-konto. Erklæringen sagde: "Det er med stor sorg og beklagelse, at vi annoncerer døden af ​​vores elskede mand søn og bror i de tidlige timer her til morgen.

"Benjamin blev diagnosticeret med en hjernesvulst for otte uger siden. Benjamins kone var ved hans side hele vejen igennem og var sammen med ham, da han døde. Vi delte ham med verden, og vi ved, at mange vil blive chokerede og kede af denne nyhed. Benjamin var en sand pioner og innovator gav han verden så meget. Det skriver 

"Gennem en fantastisk karriere, herunder en enorm mængde af digte, litteratur, musik, tv og radio, efterlader Benjamin os med en glædelig og fantastisk arv. Tak for den kærlighed, du har vist professor Benjamin Zephaniah."

Hjerteknuste fans skyndte sig til kommentarfeltet for at hylde stjernen og mindes hans arbejde som digter og skuespiller. "Denne nyhed gør mig virkelig ked af det. Jeg er en stor fan. Jeg var så heldig at møde ham og fortælle ham, hvor meget jeg kunne lide hans poesi, og hvad han stod for. Mit hjerte går ud til hans familie og venner," sagde en bruger.

En anden skrev: "Dette er forfærdelige nyheder, jeg er så ked af at læse dette. Sender kærlighed til hele familien," mens en kommenterede: "Åh, jeg er så ked af at høre dette. En sand legende i vores midte. Hans skønhed lever evigt gennem de magiske ord, han har givet os. Sender kærlighed."

Her på redaktionen sender vi de varmeste tanker til alle de pårørende.