Pellegrini er upåvirket af Guardiola-rygter i City

Pep Guardiola har kontraktudløb i Bayern München til sommer, og den spanske succestræner har sagt, at han i den nærmeste fremtid vil tage en beslutning om sin fremtid.

Hvis ikke det bliver til en forlængelse i det sydtyske, så står flere bejlere angiveligt klar til at tage imod manden, mange anser for at være en af verdens bedste trænere.

Blandt de klubber, der nævnes som en mulig kommende arbejdsgiver for Guardiola, er stenrige Manchester City, der har chileneren Manuel Pellegrini siddende i managersædet.

Men Pellegrini gider ikke bekymre sig om, hvorvidt han står foran en fyreseddel til sommer på trods af en kontraktforlængelse for godt fire måneder siden.

- For mit eget vedkommende føler jeg intet pres omkring det, siger Manuel Pellegrini ifølge ESPN.

Han mener nemlig også, at der er mange bejlere til Guardiola.

- Vi ved ikke, hvad Pep skal i næste sæson. Men jeg mener, at han er en af verdens bedste trænere, og hvis ikke han fortsætter i Bayern, vil mange klubber måske forsøge at få ham til deres hold, lyder det fra City-træneren.

Pep Guardiola er i gang med sin tredje sæson i Bayern München, og inden da var han i fire succesfulde sæsoner træner for FC Barcelona, hvor han også som spiller var i størstedelen af karrieren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip