Pellegrini kritiserer kedelige og målfattige Chelsea

Manchester Citys manager Manuel Pellegrini har sendt et skarpt missil af sted i den psykologiske krig om Premier League-trofæet.

I optakten til søndagens topkamp mod Liverpool gav chileneren udtryk for, at det ville være synd, hvis Chelsea løb med titlen i år.

Grunden er, at Chelsea kun har lavet 65 mål i denne sæson, hvilket ikke er meget i forhold til Liverpools 90 scoringer og Manchester Citys 84.

- Det ville være meget skuffende, hvis et af de to hold, som har scoret flest mål, ikke vinder ligaen. For fodbolden, for fansene og for alle vil det være skuffende.

- Jeg synes, at den mest seværdige fodbold, som resulterer i flest mål, skal belønnes.

- Jeg siger ikke, at det ikke er vigtigt at forsvare, for fodbold handler selvfølgelig både om at angribe og forsvare. Men de store klubber skal spille som store klubber, lyder Pellegrinis stikpille til Chelsea-manager José Mourinho ifølge Sunday Mirror.

Han giver i øvrigt ikke meget for Mourinhos og Liverpool-manager Brendan Rodgers' påstande om, at hverken Liverpool eller Chelsea er favoritter til mesterskabet og derfor ikke behøver føle noget pres.

- Der er altid pres forbundet med at spille i en stor klub. Jeg er heller ikke sikker på, at spillerne giver manageren ret i, at de ikke har chancer for at vinde titlen, siger City-manageren.

Inden mødet mellem Liverpool og Manchester City har Liverpool 74 point, mens Chelsea har 72 og Manchester City har 70 point. Sidstnævnte har dog spillet to kampe færre end de andre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip