Pensionist fra Odense slukkede dagligt for internettet i hele nabolaget

En ældre borger i Odense var i en periode uvidende om, at hun var skyld i grå hår i hovedbunden hos hendes naboer og teknikere fra TDC. 

Teleselskabet havde modtaget flere klager om, at deres kunders internet faldt ud dagligt i et boligområde i Odense. Ofte ville det gå ud ved 9-tiden om morgenen for så at komme tilbage igen senere på dagen. 

Teknikeren Morten fra TDC blev efterhånden daglig gæst i området, hvor han forsøgte at finde forklaringen på nedbruddet, og til sidst måtte han tilkalde sin mere erfarne kollega Birger. 

Læs også: Sådan undgår du at betale tysk dåsepant

De to teknikere blev daglige gæster i området, og efter længere tids hovedbrud lykkedes det dem at finde den noget usædvanlige årsag til nedbruddet. 

En ældre dames tv-vaner. 

- De to teknikere finder frem til, at nedbruddet i internettet stammer fra en ældre dames fjernsyn, hvor strømforsyningen er defekt, og derfor udsender frekvenser, der lægger internettet ned i området, hver gang hun tænder for fjernsynet, fortæller kommunikationsmedarbejder i TDC Camilla Sebelius, til dagens.dk.

Den ældre kvinde blev meget ked af, at hun var skyld i alle problemerne, og da de to trætte teknikere fortalte hende, at hun var nødt til at anskaffe sig et nyt fjernsyn for at komme problemet til livs, blev hun endnu mere nedtrykt. For det er en dyr investering for en pensionist, og hun havde ikke pengene. 

Læs også: Dorte nårde aldrig at få sin førtidspension - hun døde mens hun ventede

-  Det var en svær situation, men vi besluttede os for at lave en exceptionel undtagelse og forære den ældre dame et nyt fjernsyn, siger Camilla Sebelius til dagens.dk.

Men selvom det er en kuriøs situation, så understreger TDC, at der gemmer sig en vis alvor i den. For i takt med at danske hjem har mere elektronik, er der også flere strømforsyninger af varierende kvalitet, der let bliver defekte, og derfor kan være årsag til nedbrud på internettet - som i tilfældet i Odense. 

- I det her tilfælde var det godt, at vi fik løst problemet til glæde for alle parter, men det er vigtigt, at folk er opmærksomme på, hvor stor gene defekte strømforsyninger kan have, for vi kan nu engang ikke komme ud med nyt elektronik, hver gang det sker, siger Camilla Sebelius. 

 

 

Dagens Gossip