Person dræbt af tog på Odsherredsbanen

En kvinde har mistet livet, efter at vedkommende onsdag formiddag blev påkørt af et tog ved Holbæk Station. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi betragter det indtil videre som en tragisk hændelse, altså et selvmord. Vi har i hvert fald ikke noget, der tyder på andet, fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Ritzau.

Politiet skal dog først have foretaget en række vidneafhøringer, før man vil lægge sig endelig fast på baggrunden for kvindens død.

Onsdag formiddag har politiet arbejdet på at identificere den afdøde og på at få underrettet de pårørende. Onsdag eftermiddag oplyser politiet, at det er sket. Den afdøde er en kvinde fra Odsherred.

Påkørslen skete ved stationen på spor 2, som benyttes af Odsherredsbanen. Efter påkørslen blev der indsat togbusser på en del af banens strækning, men ifølge Martin Bjerregaard er togdriften genoptaget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip