Person ramt af skud i hovedet ved synagoge i København

15/02/2015 03:23

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En person er ramt af skud i hovedet i Krystalgade i København, og to politifolk er ramt af skud i henholdsvis arm og ben, oplyser Københavns Politi.

Det er endnu for tidligt at sige, om skyderiet kan relateres til lørdagens skyderi ved Krudttønden på Østerbro, hvor en 40-årig mand blev dræbt i forbindelse med et debatarrangement.

- Vi kan endnu ikke sige noget om de tilskadekomnes tilstand, skriver politiet.

Gerningsmanden er flygtet til fods fra stedet.

Han var iført sorte bukser, sorte sko og bar desuden en lysegrå jakke med flerfarvede lyse felter.

Samtidig har politiet evakueret Nørreport Station for mennesker.

Betjente på gaden siger til personer i Københavns indre by, at det ikke er sikkert at opholde sig i byen. Københavns Politis presseenhed afviser dog, at det er politiets officielle udmelding.

Tungt bevæbnede betjente og hundepatruljer er massivt til stede i Indre By og ved samtlige søer, der adskiller Indre By fra blandt andet Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg.

Ved søerne tjekker politiet med lygter alle biler, der kører ad Fredensbro ud af Indre By.

En journalist fra Ritzau har desuden set et militært køretøj med personel på Kultorvet tæt ved Nørreport Station. Forsvaret ønsker ikke at bekræfte, at soldater er til stede i området.

Tidligere på dagen fortalte politiet, at man efterlyser en arabisk udseende mand på 25-30 år, cirka 185 centimeter høj og atletisk af bygning efter skyderiet ved debatarrangementet på Krudttønden.

Men det står altså ikke klart, hvorvidt skyderiet i Krystalgade kan kædes sammen med hændelsen på Østerbro.

/ritzau/