Personalet er sagt op: Rocker-bedemanden har solgt butikken

De seneste måneders turbolens omkring bedemand Lars Jensens person og forretninger i Sønderborg er foreløbigt kulmineret med, at personalet er sagt op og fritstillet. Samtidig har den nu tidligere medarbejder, Jens-Jørn Lemvig Thomsen, for et ukendt beløb, overtaget Begravelseskassen, som videreføres under navnet Begravelseskassen ApS. Det oplyser den nye ejer i en pressemeddelelse.

Bedemand Lars Jensen har en fortid i rockergruppen Hells Angels og har fået stor opmærksomhed, da han åbent har kritiseret rockerne og deres metoder.

Sidste på året sidste år skrev flere medier, at topfolk i HA ønskede Lars Jensen død og havde beordret en likvidering af bedemanden. Men han nægtede at lade sig kue og stiftede foreningen "Forbyd Hells Angels,"  der arbejdede for at rockergruppen skulle gøres ulovlig.

Nu har bedemanden så lukket forretningen i Sønderborg.

Konceptet bag Begravelseskassen ApS er kunden tegner et abonnement på sin egen begravelse. For et fast månedligt beløb på får man dækket sine begravelsesomkostninger. Efter at have været medlem i 25 år standser indbetalingerne, men dækningen forbliver intakt til den dag medlemmet dør. Den nye ejer kører konceptet videre, så kunderne fortsat er sikret den begravelse de ønsker. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip