To personer såret i soloulykke på Køge Bugt Motorvejen

Onsdag eftermiddag er der sket to ulykker på Køge Bugt Motorvejen.

Først forulykkede en personbil med et ældre svensk ægtepar i en soloulykke på motorvejen i nordgående retning ved Ishøj Stationsvej.

Den ene person i den forulykkede bil er fløjet med helikopter til Rigshospitalet, mens den anden er kørt til samme hospital i ambulance med eskorte.

Både manden og kvinden er ifølge politiet i kritisk tilstand. De pårørende er endnu ikke underrettet.

Kort tid efter skete der endnu en ulykke før sammenfletningen ved Ishøj.

Denne gang er det ifølge Københavns Vestegns Politi et harmonikasammenstød med cirka 10 involverede biler. Politiet har sidst på eftermiddagen ikke flere oplysninger.

Ifølge Vejdirektoratet har motorvejen været spærret, men den er nu åbnet igen mellem afkørsel Greve Nord og Ishøj-sammenfletningen. Der er også to spor farbare igen før Ishøj Strand, skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Efter at have talt med flere vidner er politiets teori, at den første ulykke skete, da den mandlige fører af bilen ville foretage en almindelig overhaling.

Midt i overhalingen fik han et ildebefindende og mistede herredømmet over bilen. Derefter rammer bilen autoværnet og fortsætter med uændret hastighed ind i en betonpille under en motorvejsbro under Ishøj Stationsvej.

- Det var ret voldsomt, for ved sammenstødet blev motoren revet løs og slynget ud af bilen, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Kim Svenningsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip