PET gav Folketinget mangelfulde oplysninger i hackersag

Folketingets Retsudvalg er blevet forsynet med mangelfulde oplysninger fra Rigspolitiet og Politiets Efterretningstjeneste i forbindelse med den såkaldte CSC-hackersag.

Det fremgår af et svar til Folketingets Retsudvalg, som justitsminister Mette Frederiksen (S) har fremsendt til udvalget fredag.

Inden svaret blev offentligt tilgængeligt, var politidirektør Svend Larsen fra Rigspolitiet ude og beklage, men Ritzau er nu i besiddelse af selve svaret, og heraf fremgår det, at også PET følger sig brødebetynget i sagen.

- Rigspolitiets og Politiets Efterretningstjenestes bidrag til besvarelsen af tidligere folketingsspørgsmål om sagen har således ikke været fuldt ud dækkende. Rigspolitiets og Politiets Efterretningstjeneste skal beklage dette, lyder det i svaret til Retsudvalget.

Omdrejningspunktet i sagen er, hvornår svensk politi henvendte sig til dansk politi for at oplyse, at Danmark og CSC kunne være offer for et hackerangreb.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip