Peter Arnfeldt: Jeg er frikendt i skattesag

Tidligere spindoktor Peter Arnfeldt kunne onsdag læse udkastet til den endelige beretning fra Skattesagskommissionen hos sin advokat. Og konklusionen var ifølge Peter Arnfeldt klar.

- Det er selvfølgelig ikke nogen overraskelse for mig, hvilken konklusion, kommissionen er kommet frem til. Nemlig at jeg er blevet helt renset for læk af fortrolige oplysninger, siger Peter Arnfeldt.

- Men det er da rart at læse, at andre også er nået frem til den samme, som jeg hele tiden har vidst, siger han.

Peter Arnfeldt var spindoktor for tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) og har i nu 20 måneder været sigtet for at lække fortrolige oplysninger i forbindelse med statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) mands skattesag.

- Konklusionen er, at der ikke er noget belæg for beskyldningerne om forsøg på at videregive fortrolige oplysninger på baggrund af de mange, mange afhøringer, og den undersøgelse, kommissionen har foretaget siger Peter Arnfeldt.

Ifølge Peter Arnfeldt har parterne nu en måned til at komme med kommentarer til beretningen, som ventes offentliggjort til september.

Sagen startede i sommeren 2010, hvor Skat København undersøgte, om Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes mand, Stephen Kinnock, betalte for lidt i skat. Parret blev frikendt den 16. september 2010.

Skatteafgørelsen blev lækket til BT, som 8. september 2011 midt under valgkampen op til folketingsvalget offentliggjorde den.

Umiddelbart efter at BT bragte sin historie, blev lækagen meldt til Københavns Politi, som 6. september 2012 sigtede Peter Arnfeldt i sagen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip