Peter Christensen tror: Løkke er formand onsdag

Mens flere politiske kommentatorer dømmer Lars Løkke Rasmussen færdig som formand for Venstre, så tror finansordfører Peter Christensen (V) fortsat på, at Løkke vil stå i spidsen for blå blok.

Udmeldingen kommer efter Venstres gruppemøde tirsdag, hvor flere medlemmer af folketingsgruppen tog afstand fra Lars Løkke Rasmussen.

Spørgsmål: Tror du, at Lars Løkke Rasmussen er formand i morgen, når du ser på de tilkendegivelser, der er kommet også inde på gruppemødet?

- Ja, det tror jeg. Men det er altså noget, hovedbestyrelsen afgør i aften.

Flere af Venstres folketingsmedlemmer ønskede ikke at udtale sig efter mødet. Lars Løkke Rasmussen kan dog stadig regne med partiets gruppesekretær, Lars Christian Lilleholt.

Spørgsmål: Bakker du op om Lars Løkke Rasmussen?

- 100 procent. Det har jeg gjort hele vejen igennem. Det gør jeg både på gruppemøder, uden for og over alt, hvor jeg kommer, siger Lars Christian Lilleholt.

Spørgsmål: Hvad blev der sagt inde på gruppemødet?

- Det kommenterer jeg ikke på, lyder det fra Venstres gruppesekretær.

Også hos den erfarne Venstre-strateg og tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen er der fortsat opbakning til partiformanden, som ønsker at vende fokus tilbage på det politiske arbejde.

- Der har været en diskussion i gruppen, som I alle sammen er bekendt med. Nu består opgaven i, at vi skal videre, siger Claus Hjort Frederiksen.

Tirsdag eftermiddag mødes Venstres hovedbestyrelse i Odense for at drøfte og beslutte, hvordan opbakningen er til Lars Løkke Rasmussen, og om han kan fortsætte som partiformand.

/ritzau/

 

Dagens Gossip