Peter Madsens elskerinde: Sådan opdagede jeg pludselig hans mørke side

Foto: Discovery Networks Danmark.

I nyt program afslører Peter Madsens elskerinde, hvordan hun opdagede hans mørke side.

“Jeg blev forelsket i ham. Jeg ville opgive mit liv for ham.”

Sådan udtaler Erica Perkins, som Peter Madsen havde et romantisk forhold til, i programmet ‘De hemmelige optagelser med Peter Madsen.

Læs også

Opfordring fra SSI: Alle danskere bør nøjes med at se få personer i efteråret

I september 2018 blev Peter Madsen kendt skyldig og idømt fængsel på livstid for drabet på den svenske journalist Kim Wall, og i Dplay-programmet tilstår Peter Madsen for første gang, at han slog Kim Wall ihjel.

"Han gik helt amok"

I programmet møder seerne også Erica Perkins, som mødte drabsmanden i Malaysia.

“Peter Madsen sagde, han kom til Malaysia for at holde foredrag og foreslog, at vi tog en rejse til Thailand. Det medførte, at jeg fik yderlige tillid til ham. Jeg var nervøs for at møde ham. Jeg havde aldrig prøvet det før. Det var første gang, at vi så hinanden,” forklarer hun. Hen fik hun også et glimt af Peter Madsens temperament. 

“Vi tog ned til hotellet for at spise middag. Tjeneren kom ikke, og Peter begyndte at blive lidt ophidset. Endelig kom der en tjener, og da Peter talte til ham, blev han så vred og gik helt amok. Han sagde: ‘For fanden…’ Han råbte en masse skældsord. Det var første gang, det slog klik, og jeg slog det bare hen.”

Alligevel pårvirkede udbrudet hende ikke.

“Den første nat dyrkede vi sex. Det føltes ærligt og rigtigt. Der var intet galt med ham. Alt var perfekt. Jeg vidste ikke, han havde den anden side. Havde jeg vidst det, var alt det her ikke sket. Selvfølgelig ikke.” 

Tog til Thailand sammen

Dagen inden de skulle hjem fra Thailandsturen, var der en specifik oplevelse, som også gav et billede af den mand, hun havde et forhold til. 

“Dagen før vi skulle forlade Thailand, blev han mere intim. Han sagde, at jeg skulle tage mine højhælede sko på. Hvorfor skulle jeg tage sko på, når vi skulle til at dyrke sex? Jeg gjorde det alligevel. Og jeg kunne se en forskel. Han virkede mere seksuelt ophidset. Min intuition fortalte mig, at der noget var galt. Set i bakspejlet fik han mig til at føle mig, som han ønskede, jeg skulle føle mig. Han havde sat sig et mål. Jeg blev bare narret af ham. Han forsikrede mig om, at han ville tage mig med til Danmark, og at vi skulle starte en familie, og jeg havde tillid til ham, indtil det øjeblik , hvor jeg så hans sande jeg. Og det gjorde jeg i Danmark,” afslører hun i programmet.

Du kan se klip fra programmet herunder, og du finder hele programserien her. 

 

 

Læs også

Corona-studie viser, at dødeligheden er faldet

 

 

 

 

Dagens Gossip