Peter Regin fortsætter i Chicago Blackhawks

Skrevet af admin

|

01/07/2014

Dagens topnyheder

NHL-karrieren fortsætter for den danske ishockeyspiller Peter Regin, der tirsdag blev klar til sin syvende sæson i det, der bliver kaldt verdens stærkeste liga.

Regin har nemlig skrevet en ny etårig kontrakt med Chicago Blackhawks, hvor han også spillede i sidste halvdel af den forgangne sæson.

Den 28-årige herningenser blev hentet til Chicago fra New York Islanders, og han nåede at spille 17 kampe i grundspillet og derefter fem i slutspillet, hvor Blackhawks nåede semifinalen.

Peter Regin blev i 2004 draftet af Ottawa Senators, og det var også i den canadiske klub, han spillede sine første 184 NHL-kampe efter debuten i januar 2009.

Langvarige skader satte dog den talentfulde centerspiller midlertidigt ud af spillet, og efterfølgende havde han svært ved at generobre sin position i Senators.

Derfor tog han inden sidste sæson til New York Islanders, hvor han blev klubkammerat med barndomsvennen Frans Nielsen, men opholdet på Long Island blev ikke den store succes.

Regins kontrakt med Blackhawks udløb officielt tirsdag, men danskeren nåede altså kun at være arbejdsløs i få timer, inden han landede en ny aftale.

/ritzau/