Peter Regin må en tur ned på anden klasse

Ishockeyspilleren Peter Regin må umiddelbart forberede sig på at skulle spille i den næstbedste nordamerikanske ishockeyrække i denne sæson.

Regin er kommet i overskud i sin klub, Chicago Blackhawks, som derfor har sendt ham ned til udviklingsholdet Rockford Ice Hogs i AHL-ligaen.

Før han kunne blive spilleberettiget måtte han ifølge reglerne en tur på den såkaldte waiver-liste, hvor andre NHL-klubber har mulighed for at overtage ham uden modydelser til Chicago.

Det var der dog ingen, der var interesseret i, da fristen udløb søndag, og dermed venter der en sej kamp for at vende tilbage til verdens bedste ishockeyliga for den 28-årige herningenser.

Alternativet til at blive og kæmpe i Rockford og vente på skader eller formdyk i Chicago-truppen er at bede om at blive løst fra kontrakten og søge nye udfordringer i en europæisk klub.

For unge Nikolaj Ehlers er drømmen om NHL-debut blot udskudt. Det 18-årige stortalent har gjort det godt i træningslejren hos Winnipeg Jets, men blev søndag helt efter bogen sendt tilbage til sit juniorhold, Halifax Mooseheads.

Vurderingen er formentlig, at han kan udvikle sig mere i en bærende rolle hos Halifax end ved at sidde på et af de yderste mandater i Winnipeg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip