Peter Schmeichel skal skilles

Den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel skal skilles fra sin kone, Bente.

Det oplyser Schmeichel i en pressemeddelelse.

- Efter 31 års samliv er jeg desværre nødt til at meddele, at Bente og jeg er i gang med separationsforhandlinger. Det har været en meget svær beslutning, men efter omstændighederne har vi det godt, fortæller Peter Schmeichel i meddelelsen.

Den tidligere Manchester United-keeper og EM-guldvinder ønsker ikke at udtale sig yderligere omkring skilsmissen.

- Vi er enige om, at vores familie har den højeste prioritet, og vi håber derfor, at pressen vil respektere vores privatliv, og at vi ikke har yderligere kommentarer, lyder det fra Peter Schmeichel.

Parret har sammen børnene Kasper og Cecilia på henholdsvis 27 og 23 år.

Kasper Schmeichel er gået i faderens fodspor og spiller til daglig for Leicester i den næstbedste engelske fodboldrække. Han er desuden blevet en fast bestanddel af det danske landshold.

Peter Schmeichels egen karriere tog for alvor fart, da han kom til Brøndby og var med til at vinde fire danske mesterskaber.

I 1991 skiftede han til den engelske storklub Manchester United, hvor et af højdepunkterne var, at holdet vandt både Premier League, FA-Cuppen og Champions League i 1999.

Peter Schmeichel indstillede sin aktive fodboldkarriere i 2003. Han har siden været beskæftiget inden for mediebranchen som studievært på blandt andet Champions League. I dag er han ansat hos TV2.

/ritzau/

 

Dagens Gossip