Peter Sørensen: Vi er på rette spor

AGF hentede et enkelt point i forårspremieren på hjemmebane mod FC København. Det holdt hårdt for aarhusianerne, der først fik udligningen i hus kort før tid, da Jesper Lange overlistede Johan Wiland i kassen med et lumsk skud.

AGF'erne kom ind til kampen med et kompakt og defensivt udgangspunkt, og de virkede indstillede på at lukke ned for københavnernes kombinationsspil. Det lykkedes lige indtil det 72. minut, da Andreas Cornelius bragte FCK foran.

Scoringen virkede som et slag i ansigtet på Peter Sørensens mandskab, der herefter kom længere frem på banen og tilspillede sig flere scoringsforsøg, hvilket udmøntede sig i Langes scoring i det 89. minut.

- Vi scorede i den periode af kampen, hvor jeg synes, at vi var klart bedst. Og det var skønt at se Langes skud gå i mål, siger AGF'ernes cheftræner, Peter Sørensen.

- Selvom vi var under pres i store dele af kampen, er det opmuntrende at stå tilbage her efter kampen. Vi har fået en del kritik på baggrund af vores sidste kampe to kampe i efteråret, men jeg syntes, at vi revancherede os i dag.

AGF sluttede foråret af med blot et point i de sidste fire kampe, og med en forfærdelig målscore på 3-12. Men cheftræneren ser fremad og mener, at aarhusianerne har forbedret sig på relevante parametre som gejst, indstilling og gnist.

- Vi har arbejdet hårdt i vinterpausen, og jeg mener, at vi nu står med et mandskab som ud fra en god organisation er konkurrencedygtigt mod et hvert hold i Danmark, siger han.

Peter Sørensen og AGF skal forsøge at følge op på søndagens point, når de i næste runde møder formstærke Sønderjyske på udebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip