Peter Sørensen: Vi var lige ringe

Søren Larsen scorede to gange, da AGF fik besøg af FC Vestsjælland på hjemmebanen NRGI PARK i søndagens tidlige superligakamp. Spillet var bestemt ikke prangende, og da oprykkerne også lykkedes med at score to gange endte kampen uafgjort.

- Jeg kan vel godt være tilfreds med et point. Jeg synes i hvert fald ikke, at vi havde fortjent alle tre. Det var en jævnbyrdig kamp, hvor vi var omtrent lige ringe, siger en ærlig cheftræner, Peter Sørensen, efter kampen.

- Vi har vel lige mange chancer. De scorer kort før tid, og vi scorer kort efter. Så overordnet set, var det et fair resultat. Vi ville gerne have haft bedre fat i kampen, men FC Vestsjælland var gode til at pille pynten af os, fortæller han.

Den udlignende scoring blev sat ind af Søren Larsen i dommerens overtid. Og efter at være blevet fejlagtigt bortdømt i sidste rundes nederlag på Brøndby Stadion, var det en lettelse for Larsen at komme på tavlen mod FC Vestsjælland.

- Jeg er lykkelig for at score i dag. Jeg har været meget frustreret og pisseirriteret over at blive snydt for mit mål i Brøndby. Så jeg var meget opsat på at score i dag, hvilket heldigvis lykkes, fortæller han.

AGF'erne virkede dog hæmmede i store dele af kampen, og specielt første halvleg var præget af mange fejlafleveringer. Initiativet blev ofte overladt til FC Vestsjælland, hvilket ærgrede cheftræner Sørensen.

- Vi vidste, at vi skulle være stærke i duellerne og ikke mindst på andenboldene. Det lykkedes vi desværre ikke særligt godt med i dag. Og det er jeg da meget skuffet over. Vi burde have holdt mere i bolden og forsøgt at skabe kampen.

Selvom spillet mod FC Vestsjælland ikke sprudlede, kunne Peter Sørensen alligevel glæde sig over pointet., som sender AGF på tredjepladsen med 22 point.

- Det havde været hårdt at tabe igen, så jeg er selvfølgelig glad for, at vi rejser os til sidst og får udlignet. Det betyder helt klart noget mentalt, at vi kommer tilbage i opgøret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip