Petter tog billeder af madaffald, som flød på gulvet på McDonald’s - blev truet med politiet

Klokken var 04.00 natten til lørdag, da Petter Christensen og hans venner var taget på McDonald's i Tønsberg i Norge. Det skriver Dagbladet.no.

Flokken havde været på Slottsfjellfestivalen og trængte til en omgang natmad, men det syn, der mødte dem på restauranten, var lige ved at tage appetitten fra dem.

For på gulvet bag disken flød det med mad og skidt.

- Det så simpelthen forfærdeligt ud. Det var så uprofessionelt, siger Petter Christensen til Dabladet.

Synet var så grænseoverskridende for venneflokken, at Petter begyndte at tage billeder af gulvet, der flød med madrester og affald.

- Alle, der var til stede, snakkede om det, så jeg begyndte at tage billeder. Jeg tænkte, at man jo ikke kunne drive det (restauranten, red.) sådan, forklarer den forargede nordmand.

Men umiddelbart efter at Petter Christensen havde fundet sin mobiltelefon frem for at tage billeder, blev han stoppet af en kvindelig ansat.

- Hun sagde, at de havde meget travlt, og at det var noget, jeg ikke forstod. Hun ville ikke indrømme, at det så forfærdeligt ud, men svarede bare, at det var en lidt unormalt situation på grund af Slottsfjellfestivalen. Men det er jo ikke svært at regne ud, at der vil komme mange besøgende, nu når festivalen har eksisteret i mange år, fortæller han.

Petter Christensen købte derfor ikke den ansattes undskyldninger og fortsatte med at tage billeder af det ulækre gulv, da situationen pludselig spidsede til.

For med ét truede den ansatte Petter Christensen med, at hun ville tilkalde politiet, hvis han ikke lagde telefonen væk og stoppede med at tage billeder. Samtalen var ifølge Petter Christensen rolig, men han kunne alligevel ikke lade være med at reagere over den måde, han blev behandlet på.

- Selvfølgelig er jeg er klar over, at det er hektisk i løbet Slottsfjellfestivalen, men de kunne i det mindste smile og siger, at de nok skulle feje det op. Grunden til at jeg sende mine billeder (til Dagbladet, red.) var, at de opførte sig så dårligt, da jeg forsøgte at forklare mig overfor hende, lyder det fra Petter Christensen.

Efter episoden har Anders Spiten, der er bestyre af McDonalds-restauranten, forklaret, at natten til lørdag var én af de  travleste nætter på året.

- Vi arbejdede for at betjene de mange festlige festivalgæster, der ønskede at få en burger midt om natten. Da vi havde mest travlt, var der næsten 600 besøgende i løbet af en time. Det betyder, at det til tider kan være en udfordring at betjene så mange mennesker, men vi føler, at vi fik opfyldt alles ønsker, forklarer Anders Spiten, der dog understreger, at det er vigtigt for dem at sikre en høj fødevaresikkerheden, så kunderne har en god oplevelse.

- Det forsøgte vi også i nat, selvom der kan være meget hektisk lige før lukketid med en del rod på gulvet. Det er selvfølgelig uheldigt, men det påvirker ikke vores fødevaresikkerhed, garanterer bestyren.

Adspurgt om, hvorfor Petter Christiansen blev truet med politiet, svarer Anders Spiten følgende.

- Ud fra det jeg har opfattet omkring episoden, så var en af mine medarbejdere nødt til at tage en snak med kunden på det mest travle tidspunkt i løbet af natten. En mulighed for at løse konflikten var at tilkalde politiet. Det var heldigvis ikke nødvendigt, da det blev klart, at kunden ikke forsøgte at tage billeder af personalet eller andre gæster. Det var nemlig af hensyn til medarbejdere og andre gæster, at vi ønskede, at han havde spurgt om lov, før han begyndte at tage billeder, lyder det fra Anders Spiten. 

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip