PGA Tour afviser karantæne til golfstjerne

Den amerikanske PGA Tour i golf har afvist hovedindholdet i en artikel på golfsitet golf.com, hvor stjernespilleren Dustin Johnson bliver kædet sammen med brug af euforiserende stoffer.

I artiklen påstås det, at PGA Touren har udstedt seks måneders karantæne til Dustin Johnson, som i juni blev nummer fire ved majorturneringen US Open.

- Hvad angår historierne om, at Dustin Johnson er blevet suspenderet af PGA Touren, så vil vi gøre det klart, at hr. Johnson holder en frivillig pause, og at han ikke er blevet suspenderet af PGA Touren, meddeler PFA Tour på dens hjemmeside.

30-årige Dustin Johnson meddelte torsdag, at han tager en pause på ubestemt tid for at få løst nogle personlige problemer, som han tumler med.

Ifølge artiklen på golf.com skulle Dustin Johnson være blevet idømt karantæne, fordi han er blevet testet positiv for kokain.

Artiklen påstod endvidere, at amerikaneren i 2009 blev testet positiv for marihuana og i 2012 for kokain. Ved sidstnævnte lejlighed skulle han være blevet idømt en karantæne, som ikke blev offentliggjort.

/ritzau/

 

Dagens Gossip