Pia Kjærsgaard: Min bror var røver

I en ny bog fortæller Pia Kjærsgaard i detaljer om den bror, hun i årevis har formået at holde ude af medierne. Det skriver eb.dk.

I bogen "Pia Kjærsgaard - Fordi jeg var nødt til det", fortæller hun om broderen Henrik, som i mange år kæmpede med et massivt alkoholmisbrug.

- En aften ringede min mor og bad os komme over på Lundegårdsvej (moderens hjem, red.). Det viste sig, at Henrik havde meldt sig selv til politiet og tilstået, at han nogle år forinden havde begået et væbnet røveri, hvor han efterfølgende havde taget et kvindeligt gidsel, skriver den tidligere leder af Dansk Folkeparti i bogen.

Læs også: Pia Kjærsgaard: Svært ikke at have ansvar

Flere personer i medieverdenen havde fået nys om historien, men Pia Kjærsgaard ringede rundt og formåede at få dem til at tie.

- Jeg må have lydt meget bestemt. Men det var også en anden tid. I dag var den historie røget direkte på forsiden, skriver hun.

Det stod så skidt til med broderen, som Pia Kjærsgaard beskriver som egoistisk og utilregnelig, at hun i flere år ikke havde kontakt til ham.

- Det var ikke, fordi jeg skammede mig. Tiden gik bare. Jeg havde travlt med mit. Desuden var han svær at have med at gøre, siger hun.

Broderen Henrik døde for ti år siden på et københavnsk hjem for alkoholikere.

Bogen "Pia Kjærsgaard - Fordi jeg var nødt til det" udkommer på fredag.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip