Pige lægger mærke til teenager, der ligner hende selv på en prik, men hun havde aldrig drømt om dette

Det kom til at ændre hendes liv, da den amerikanske teenager Jordan Dickerson skulle deltage i et atletikstævne i hjembyen Washington D.C.

Sammen med klassekammeraterne fra Wilson High School skulle den 19-årige kvinde være i stævnet, hvor flere af hendes venner og veninde lagde mærke til en anden deltager, der lignede Jordan Dickerson på en prik. 

Nysgerrigt gik Jordan Dickerson over og præsenterede sig selv for den nærmest identiske kvinde, og kort tid efter var de begge opløst af gråd.

Navnet på den anden kvinde er Robin Jeter, hvilket fik en klokke til at ringe for Jordan Dickerson. Hun blev som nyfødt bortadopteret, og dengang hed hun selv Jeter til efternavn, og derfor stod det hurtigt klart for de nærmest ens atletikkonkurrenter, at de var søstre.

De havde været borte fra hinanden i 17 år, men ansigt til ansigt kunne de nu fortælle om deres vidt forskellige liv i den samme by.

Læs også: For 68 år siden, blev disse tvillinger adskilt ved fødslen - men de forventede aldrig, at dette ville ske

Robin Jeter havde haft en turbulent opvækst som kastebold mellem forældrene, en plejefamilie og de sociale myndigheder, mens søsteren var vokset op hos et par adoptivforældre.

De mange år væk fra hinanden er nu noget, som de to søstre har travlt med at kompensere for, da de bruger meget af deres fritid sammen.

Siden genforeningen til sportsstævnet er der sket det, at 19-årige Jordan Dickerson er startet med at studere på North Carolina A&T State University, mens søsteren, der er 20 år, snart skal starte på University of the District of Columbia, og derfor skal de nu rejse langt, hvis de vil være i hinandens selskab. Det skriver The San Fransisco Globe

Et nyhedshold har talt med de to piger om den dag, hvor de fandt hinanden igen til sportsstævnet – se indslaget fra:

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip