Pigen råber efter anden – selv hendes forældre er chokerede over, hvad der så sker

En amerikansk pige ved navn Kylie Brown har tiltrukket sig en del opmærksomhed i hjemlandet, da hun i en alder af blot fire år er blevet mor for første gang.

- Jeg er hans mor, siger Kylie Brown til en journalist, der gerne vil blive klogere på pigens usædvanlige forhold til en and.

Andens navn er Snowflake, men den kunne lige så godt kaldes for skyggen, da den i sne og solskin følger i hælene på pigen fra delstaten Maine.

Det umage par har været uadskillelige siden sidste sommer – her klækkede et æg i familiens baghave, og der var tale om kærlighed ved første blik, da ællingen og Kylie Brown fik øje på hinanden.

- Er du sikker på, at du er hans mor, spørger journalisten fra tv-programmet CBS Sunday Morning.

- Ja, jeg er hans mor, siger Kylie Brown med sikkerhed i den stemme, som hun også bruger til at tale - eller rappe - med anden. 

Læs også: Det lille dyr ligger livløst på den varme asfalt - så tager manden den op og gør det eneste rigtige

Forældrene forklarer til den nysgerrige journalist, at ællingen i starten måtte nøjes med at holde til i baghaven, men Snowflake simpelthen ikke kunne undvære pigen.

- Der var ikke andet at gøre, siger forældrene om beslutningen om at forære fjerkræet en ble og tage den med ind i huset. 

Snowflake lader til at være overbevidst om, at menneskebarnet er andemor, og nu lever den en varierede tilværelse med strandture om sommeren, mens den er med på kælkebakken om vinteren.

I det morsomme tv-indslag med Kylie Brown og Snowflake - der kan ses under artiklen - er der heller ingen tvivl om, at pigen er stensikker på, at hun er mor til den rappe og fjerklædte skikkelse.

Og derfor er det kun naturligt, at Kylie Brown har taget den med til fodboldtræning hen til veninderne, når hun skulle overnatte hos dem.

Ja, Snowflake var også med ude til 'slik eller ballade' ved halloween, hvor anden var klædt ud som snemanden Olaf fra børnefilmen 'Frozen'.

Se det underholdende og rørende tv-indslag her:
 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip