Pille i øl viser sig at være hovedpinetablet

Syd- & Sønderjyllands Politi er kommet frem til, at der ikke var kommet narko i en 23-årig mands fadøl på et værtshus i Esbjerg.

Sidst i september og først i oktober i år var der på Facebook og i mange medier megen omtale af formodede forsøg på at forgifte drikkevarer på værtshuse i Esbjerg.

Flere fortalte på Facebook, at de var blevet dårlige under eller efter restaurationsbesøg, mens andre blev interviewet i en række medier om det samme. En del af omtalen omhandlede en anmeldelse fra en restauration i Esbjergs midtby lørdag den 28. september om aftenen.

Her anmeldte en 23-årig mand, at han havde fundet en pille i sit fadølsglas.

Heller ikke noget på video

Overvågningsvideo på stedet blev gennemset, uden at det kunne konstateres, at nogen havde haft mistænkelig adfærd i nærheden af den 23-åriges glas.

Pillen blev af politiet sendt til kemisk analyse. Det har nu vist sig, at pillen er en almindelig paracetamol-pille, altså en hovedpinepille.

-  Vi er glade for, at pillen har vist sig at være af temmelig uskyldig karakter. Det ændrer selvfølgelig ikke ved, at vores opfordring altid vil være, at man ikke skal gå fra sine drikkevarer, når man er ude i nattelivet. Men vi har ingen konkrete eksempler på, at folk er blevet forgiftet via stoffer i deres drinks, siger lederen af lokalpolitiet i Esbjerg, vicepolitiinspektør Lorenz Matzen.

 

Dagens Gossip