"Pink Floyd"-stjernen Roger Waters skal skilles - igen

Fjerde gang blev ikke lykkens gang for den legendariske "Pink Floyd"-sangskriver, Roger Waters.

Manden bag legendariske album-titler som The Wall og Dark Side of The Moon skal nemlig skilles for fjerde gang, da han og konen, Laurie Durning, efter tre års ægteskab går hvert til sit.

Det skriver underholdningssiden Page Six.

Waters, som er aktuel herhjemme med en ny film om sin ekstravagante The Wall-turné, nåede at bo sammen med Laurie Durning i ti år, før de officielt sagde ja til hinanden, men nu er det altså slut.

Men det er altså langt fra første gang, at kærligheden er brast for den succesfulde musiker.

Tidligere har han været gift med ungdomskæresten Judy Trim, Lady Caroline Christie, som han fik to børn med, samt Priscilla Phillips, som han fik en søn med. Alle tre ægteskaber endte dog i skilsmisse.

I 2012 blev "Another Brick in the Wall"-sangskriveren gift med filminstruktøren Laurie Durning.

- Der er noget, jeg bliver nødt til at fortælle dig. Jeg er nemlig lige blevet gift i lørdags med Laurie. Hun er fantastisk. Jeg kunne ikke være lykkeligere, sagde den 72-årige sanger og sangskriveren dengang i et radiointerview med Howard Stern.

Ifølge Page Six mangler Roger Waters ikke ligefrem mønter på kistebunden.

Han ejer et hus til 100 millioner danske kroner, og sammen ejer parret et hus til over 108 millioner kroner.

Ifølge mediet er den legendariske stjerne god for mere end 1,2 milliarder kroner. Han skal dog ikke frygte en grim retssag om de hårdt tjente pund.

- Vi har lavet en ægtepagt. Vi har boet sammen i ti år, så nu tror jeg efterhånden, vi ved, at vi godt kan lide at stå op sammen om morgenen og at lægge os til at sove sammen om aftenen, sagde Roger Waters i radiointerviewet efter brylluppet.

Roger Waters medvirker i koncertfilmen "Roger Waters: The Wall", som har premiere 29. september.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip