Pinligt videogensyn gav Thomas Mogensen ekstra kræfter

Når man spiller Champions League for 6000 mennesker på en stopfyldt hjemmebane, er det ikke svært at motivere sig til at give den en skalle på håndboldbanen.

Men Flensburg-Handewitts danske playmaker Thomas Mogensen hentede alligevel lidt ekstra motivation på taktikmødet inden returkampen mod KIF Kolding København.

Her blev der nemlig spillet videoklip fra 21-35-nederlaget til den danske mesterklub tidligere på sæsonen

- Når du sidder der og kigger på billederne og kan se, at vi spillede ad helvede til, så bliver man ramt på stoltheden.

- Det var pinligt at sidde og kigge på, hvad der skete sidste gang, og der er ingen tvivl om, at det gav de sidste procenter til at gå ind og give den en skalle, siger Mogensen.

Han brød nærmest igennem KIF-forsvaret efter behag i første halvleg og var kampens profil for sit hold i 27-20-sejren. Mogensen vil dog ikke selv tage æren for den klare sejr.

- Vi fik en masse tempo ind i spillet i dag, og det havde de svært ved at modstå. Og så stod vi rigtigt fint i forsvaret og fik en masse redninger fra vores målmand. Alt i alt fandt vi et rigtigt højt niveau alle sammen, og derfor var sejren også fortjent, siger han.

Flensburg-Handewitt ligger lige nu nummer tre i gruppen, et point foran polske Wisla Plock. Der resterer tre runder af gruppespillet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip