Piotr fortsætter alligevel som træner for Wozniacki

Efter at have prøvet flere forskellige trænere af, er Caroline Wozniacki tilbage ved udgangspunktet.

Ved WTA-turneringen i Indian Wells er det faren Piotr, der er hovedansvarlig for træningen, og det er ham, der coacher hende under kampene.

Selv om Michael Mortensen er hyret ind som midlertidig træner, har han kun en sekundær rolle og stopper igen efter den kommende turnering i Miami.

Det fortæller Caroline Wozniacki til Politiken.

- Det lyder som en kliché, men efter at have prøvet forskellige andre trænere har jeg lært, hvad der fungerer bedst.

- Når min far er der, er det trygt og rart, det bliver mit udgangspunkt for denne sæson, så det håber jeg, han har lyst til at hjælpe mig med, siger hun til avisen.

Caroline Wozniacki har tidligere forsøgt sig med trænerhjælp fra Ricardo Sanchez, Thomas Johansson og Thomas Högstedt.

Men ingen af dem har altså kunnet løfte hendes spil og tilvejebringe den kemi, der er nødvendig.

- Noget af det, jeg har lært, er, at en træner ikke bare skal være dygtig fagligt. Fordi han er så tæt på mig, da vi rejser sammen, skal han og jeg klikke socialt.

- Det finder man ikke ud af, om man gør, før man giver det en chance. Og kan man ikke sammen, er det bedre at sige stop end at fortsætte noget, som ikke fungerer, siger hun.

Indtil videre har den gammelkendte recept vist sig at fungere fint i Indian Wells. Caroline Wozniacki er videre til fjerde runde, hvor hun tirsdag aften dansk tid møder en anden tidligere verdensetter i skikkelse af Jelena Jankovic fra Serbien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip