Piotr Wozniacki: Caroline skal bryde tidligere

Uden endnu at have været i vanskeligheder er Caroline Wozniacki klar til 1/8-finalen ved Wimbledon. Fredag vandt hun i tredje runde over Ana Konjuh med 6-3, 6-0.

Kroaten er et supertalent på 16 år, der spiller sit første Wimbledon. Derfor var Piotr Wozniacki tilfreds med den forholdsvis nemme sejr.

- Caroline tager de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. Det er svært, når du møder en ung spiller, som du kun har hørt om, men aldrig har stået overfor i kampsituationer. Det er meget stressende, for hvad kan hun, og hvad kan hun ikke?

Kroaten fulgte med til stillingen 3-3. På det tidspunkt havde begge spillere haft flere muligheder for at bryde modstanderens serv. Piotr Wozniacki havde gerne set et tidligere brud.

- Når du har chancen for at bryde, skal du tage den med det samme, det gjorde Caroline ikke godt nok i starten, og det skal vi arbejde med.

- Det ville gøre, at hun kunne spille mere frit. Omvendt er det en god test for hende, da hun skal koncentrere sig længere, fordi det ikke bliver nemt, vurderer Piotr Wozniacki.

Som kampen skred frem, mistede den kroatiske modstander troen på en overraskelse, og så blev det nemt for danskeren.

- Kroaten bliver utålmodig, hvilket gør, hun tager endnu større chancer. Det var lige præcis det, vi håbede, ville ske, lyder det fra Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki spiller efter planen sin kamp i 1/8-finalen på mandag. Her bliver modstanderen enten Li Na fra Kina eller tjekken Barbora Zahlavova Strycova.

/ritzau/

 

Dagens Gossip