Piotr Wozniacki: Caroline var stresset

To dage måtte Caroline Wozniacki tage i brug for at blive klar til Wimbledons anden runde.

Mandag fulgte israeleren Shahar Peer godt med i den første del, men tirsdag efterlod Wozniacki ingen tvivl om, hvem der skulle videre til anden runde. Hun vandt 6-3, 6-0.

Far og træner, Piotr Wozniacki, var tilfreds med afslutningen.

- Caroline var stresset mandag. Det er alle spillere i starten af en grand slam-turnering. Tirsdag var hun klar til at spille god græstennis, siger Piotr Wozniacki.

Danskeren var blot i aktion i 15 minutter tirsdag, hvor hun vekslede føringen på 2-0 til et såkaldt "æg". Hun havde nu luret sin modstander, der mandag fulgte med til 3-3 og havde flere chancer for at bryde til 4-3.

- Vi havde ikke set Shahar Peer spille i to år. På græs spiller de fleste fladt og hurtigt, men hun spillede med høje bolde og forsøgte at skifte tempo. Så vi skulle lige finde den rette taktik.

Caroline Wozniacki tog mere initiativ, som kampen skred frem og varierede selv sit spil bedre og bedre. Blandt andet ved at slice, når dette var oplagt.

- Caroline slicede mere, når situationerne var til det. Så kan man bruge den som enhåndsbaghånd, ligesom Roger Federer gør det. Vi har trænet mere slice, forklarer Piotr Wozniacki.

Han skal formentlig allerede se sin datter i aktion igen onsdag, når englænderen Naomi Broady venter i anden runde. Hun rangerer som nummer 163 i verden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip