Piotr Wozniacki: Flere konkurrenter ser farlige ud

admin

|

29/06/2014

Dagens topnyheder

Flere af de største favoritter hos kvinderne er slået ud i den første uge af Wimbledon, men det er stadig et stærkt felt af navne, Caroline Wozniacki skal forbi, hvis hun skal vinde sin første grand slam-turnering ved dette års Wimbledon.

Lørdag tabte Serena Williams sensationelt, og dermed er Maria Sharapova umiddelbart den største favorit fra turneringens øverste halvdel.

Caroline Wozniacki befinder sig i den nederste, og her kan hun i stedet komme til at møde Petra Kvitova og Agnieszka Radwanska i henholdsvis kvart- og semifinalen, hvis seedningen ellers holder.

Træner og far, Piotr Wozniacki, har set flere skarpe konkurrenter i den første uge.

- Jeg kigger hele tiden på, hvem der vinder og er farlige. Kvitova er blandt andet farlig. Der er spillere, som tidligere har lavet gode resultater i Wimbledon, men andre kan også pludseligt blive farlige som Marion Bartoli, da hun vandt sidste år, siger Piotr Wozniacki.

Hvis Caroline Wozniacki vinder sin 1/8-finale mandag mod Barbora Zahlavova Strycova, vil hun være klar til kvartfinalen uden at have mødt en af de 32 seedede spillere.

- Man snakker om, at turneringen åbner sig, men rangeringen betyder ikke så meget. Det er pigernes konkrete form lige nu, der betyder utroligt meget.

- Spillere, der har været gode i den første uge, kan spille dårligere eller endnu bedre i den anden uge, siger Piotr Wozniacki.

Han mener dog stadig, det er en anelse uoverskueligt at udpege de største favoritter på det nuværende stadie.

- Når vi er klar til kvartfinalerne, er det nemmere at præcisere favoritterne. Det er svært nu.

/ritzau/