Piotr Wozniacki om ny træner: Jeg vil ikke blande mig

Han er tidligere trådt et skridt tilbage, men har alligevel været i baggrunden. Men denne gang trækker han sig helt.

Det siger Caroline Wozniackis far og mangeårige træner, Piotr Wozniacki, efter nyheden om, at svenskeren Thomas Högstedt bliver ny træner for den danske tennisspiller.

- Jeg vil gerne vise alle de skeptikere, der mener, at jeg altid vil blande mig, at jeg er mere professionel, end de tror. Jeg vil ikke blande mig.

- Thomas overtager alt det, som har med tennis at gøre. Jeg skal heller ikke overvære træningen, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Caroline Wozniacki er i øjeblikket nummer 10 på verdensranglisten.

Hun har haft et skuffende år, når man tænker på, at hun toppede verdensranglisten i 2010 og 2011.

Efter forgæves forsøg med først Ricardo Sanchez og siden Thomas Johansson som træner, er Piotr Wozniacki sikker på, at Thomas Högstedt har redskaberne til at føre Caroline Wozniacki tilbage til den absolutte top.

- Jeg tror, de kan finde et godt samarbejde. Han er en rigtig arbejdsmand, der ikke har behov for at vise sig frem, og Caroline kan jo lide at arbejde hårdt.

- Han har været mange år på turen og har gode resultater med alle. Vi har kendt ham i mange år og har hele tiden haft en fornuftig relation, siger Piotr Wozniacki.

Thomas Högstedt har tidligere været træner for Maria Sharapova.

Piotr Wozniacki er ikke helt afvisende over for at agere støtte for sin datter, hvis hun får brug for det.

- Hvis Caroline på et tidspunkt gerne vil bruge mig som mental støtte, siger jeg selvfølgelig ikke nej. Jeg kan godt komme ud til en turnering, men jeg vil ikke blande mig i tennis, turneringsplanlægning eller taktik, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip