Piotr Wozniacki uddeler topkarakter efter storsejr

Som regel kan Piotr Wozniacki altid finde et eller andet punkt, hvor der er plads til forbedring, når Caroline Wozniacki har været i kamp.

Men efter sidstnævntes sejr på 6-2, 6-2 over italienske Camila Giorgi i Wimbledons tredje runde, var der intet at komme efter.

- På en skala fra 1 til 10, får hun 10, siger Piotr Wozniacki kort efter kampen.

Giorgi satsede som ventet alt i alle dueller, men Wozniacki pressede hende til at begå fejl på fejl, og italieneren blev mere og mere frustreret.

- Vi vidste, at det ville blive ind eller ud for hende. Nu kom det til at se nemt ud. Nøglen til sejr var, at Caroline spillede så dybt og satte boldene tæt på baglinjen. Så lavede Giorgi fejlene.

- Caroline behøver ikke at spille tæt på baglinjen med så meget power. Bare slagene bliver dybe, så kommer modstanderens fejl. Det er noget, vi har ændret lidt.

- Power er ikke nødvendigt, når Caroline har boldføling til at lægge den helt tæt på baglinjen, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki har igennem karrieren haft det meget svært med hårdtslående spilletyper på Wimbledons græs. Men lørdag viste hun, at hun kan tage brodden af den slags spillere.

Det åbner for lyse perspektiver i den anden uge af turneringen efter tre sejre - alle i to sæt.

- Caroline viste, at hun kan spille med, ligegyldigt hvor højt tempoet er. Hun løber godt, og servede meget godt.

- Hun har en meget høj førsteserveprocent i dag. Serverne behøver ikke være så hårde, når de er godt placeret, siger Piotr Wozniacki.

Søndag er der hviledag i Wimbledon, men danskeren bruger den på at træne og lægge taktik.

Men den danske lejr skal også lige nyde sejren.

- Det kan være far skal have en kold øl og holde fest med Caroline, der får en sodavand, joker Piotr Wozniacki.

Mandag venter spanieren Garbine Muguruza i 1/8-finalen. Med en sejr kan Wozniacki bringe sig i turneringens kvartfinale for første gang i karrieren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip