Pique efter El Clasico-nederlag: Der var ikke straffe

FC Barcelona måtte lørdag både indkassere sæsonens første nederlag og mål, da Real Madrid ventede i det prestigefyldte El Clasico-opgør.

Den catalonske storklub måtte rejse hjem med et 1-3-nederlag i bagagen, blandt andet takket være et straffespark, som forsvarsspilleren Gerard Pique begik.

Men hovedpersonen selv er langt fra enig med dommeren i beslutningen om, at Pique skulle have taget armen ulovligt til hjælp ved situationen.

- Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad kriterierne for at dømme et straffespark er.

- Det er korrekt, at bolden rammer min hånd, men jeg kunne jo ikke flytte den nogen steder hen.

- Når jeg kommer i en glidende tackling, kan jeg jo ikke have armene om bag ryggen, sagde en tydeligt frustreret Pique til den spanske avis AS efter kampen.

Straffesparket er særligt ærgerligt for forsvarsspilleren. Han mener nemlig, at Barcelona sad klart på opgøret i første halvleg.

- Vi var det bedste hold i første halvleg. Neymar scorede, og Messi havde en stor chance - men så kom straffesparket.

- Vi led til gengæld i anden halvleg, fordi de så hurtigt fik det andet mål og brugte mange kontraangreb mod os. Madrids andet mål ændres kampen totalt, siger Pique.

Real Madrids tre mål i lørdagens kamp er de første mål, som FC Barcelona lukker ind i ni La Liga-kampe i denne sæson.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip