Pizzabud fortæller sindssyge sandheder om deres arbejde: “Hun åbnede i fuld bondage”

Weekenden betyder ofte afslapning og selvforkælelse. Derfor kan det være lækkert at droppe kokkerollen for en aften og bestille noget mad i stedet.

Men for dem, som leverer maden, kan arbejdet betyde en masse mærkelige oplevelser, når man banker på døren hos alle slags mennesker.

Læs også: Gravid kvinde: Giv mig 6,7 millioner inden for 72 timer - eller jeg får en abort

Det har det australske netmedie news.com.au undersøgt.

De har nemlig snakket med forskellige pizzabud, som alle har nogle sjove fortællinger fra det virkelige liv.

Sam (34) fra Essendon i Australien.
- Jeg afleverede til et almindeligt hus, engang, men i stedet for at den sædvanlige fyr åbnede døren, var der en dame i fuldt bondage-outfit. Det eneste, der manglede, var pisken.

Chris (38) fra byen Coburg.
- Jeg plejede at leverer mad til den her gamle mand. Han plejede at tale til mig på Italiensk, og jag havde ingen anelse om, hvad han sagde. En dag åbnede han døren helt nøgen, og jeg lod som om, jeg ikke så det. Jeg gav ham pizzaen, og han gav mig pengene.Jeg blev ved med at kigge på hans ansigt og nægtede at kigge ned.

Sean (19) fra byen Epping
- Jeg skulle engang aflevere mad til en gruppe unge damer. Dre havde åbenlyst drukket. En af dem havde inviteret mig indenfor, så jeg kunne strippe for dem, men jeg sagde pænt nej tak. Stadig ærgerlig over den beslutning, hvis jeg skal være ærlig.

Ned (49) fra Melbourne
- Jeg skulle levere pizzaer til en rockerborg et par gange. De gav aldrig drikkepenge, men jeg havde ikke lyst til at brokke mig over det. Nogle gange ryster jeg sodavanden til folk, som ikke giver drikkepenge, men rockerne fik altid god service fra mig.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip