Plastikpose gik i stykke: Sagsøger supermarked for hustrus død

Amerikanerne elsker at sagsøge store selskaber for kæmpe beløb, når nogen kommer galt af sted. Og denne sag er ingen undtagelse.

I Nebraske sagsøger en enkemand supermarkedsgiganten Wal-Mart for hans kones død. Han hævder, at en revet plastikpose direkte var årsag til, at hun døde. Det skriver Journal Star.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

I april 2010 købte Lynette Freis ind i Wal-Mart, og kassedamen anbragte hendes indkøb i en plastikpose. Men da hun gik over parkeringspladsen med posen med et kilo ris og to store dåser med færdignudler, gik den i stykker, og dåserne faldt ned over hendes fod.

Lynette brækkede to tæer og fik en dyb flænge på den ene fod. Der gik en infektion i flængen, og der opstod komplikationer, så sygdommen spredte sig i kroppen. Trods både antibiotika og to operationer døde Fru Freis næsten et år senere i marts 2011.

LÆS OGSÅ: Forvekslede kammerat med vildsvin: 51-årig krybskytte dræbt

Nu mener William Freis altså, at Wal-Mart skal bøde for hans hustrus død. Han bebrejder supermarkedskæden for at have overfyldt posen og ikke at have oplære personalet i at bruge to poser. Samtidig sagsøger han firmaet, der har produceret plastikposen, og hævder, at den var defekt.

William Freis har krævet 3,7 millioner kroner til at dække udgifter til Lynettes behandling og for svie og smarte. 

 

Dagens Gossip