Playmaker er klar til stort ansvar efter Grigel-farvel

Det var en hård nyhed, der mandag formiddag ramte den danske VM-lejr. Lotte Grigel er korsbåndsskadet og kommer ikke til at spille mere under dette VM.

Med Lotte Grigels skade bliver ansvaret endnu større for truppens anden playmaker, Kristina "Mulle" Kristiansen, der allerede i de to første kampe har fået meget spilletid.

- Jeg er klar til at tage ansvaret. Jeg har også haft meget ansvar i Nykøbing Falster i denne sæson, så det er jeg vant til, siger Kristina Kristiansen.

Men nyheden om holdkammeratens skade er svær at sluge for Nykøbing Falster-spilleren.

- Det er det værste, der kan ske. Lotte er en god veninde, en god holdkammerat og en god pladsmakker, så at miste hende igen, som vi også gjorde sidste år, det er rigtig hårdt, siger hun.

- Det er ikke første gang, vi har prøvet at miste nogen til en slutrunde. Sådan er gamet. Lige nu går tankerne til Lotte, men når vi skal spille igen, så er vi 100 procent klar.

Kristina Kristiansen kan dog godt mærke de mange minutters spilletid i kroppen.

- Det er selvfølgelig hårdt at spille så meget. Men det handler om håndbold, og der skal man være klar. Hvis man er lidt øm, så skal man bare ryste det af sig, siger hun.

Som erstatning for Lotte Grigel har landstræner Klavs Bruun Jørgensen indkaldt SK Aarhus spilleren Anna Sophie Okkels til truppen. Den erstatning er Kristina Kristiansen glad for.

- Okkels kommer med en masse gejst, glæde og ny energi, så hun kommer også til at spille rigtig meget og får en kæmpe rolle på holdet, siger hun.

/ritzau/

 

Dagens Gossip