Playmaker om serbisk heksekedel: Der bliver gang i den

Det bliver ikke bare syv store serbere, det danske kvindelandshold kommer til at møde i aftenens vigtige VM-kamp mod Serbien.

Værtsnationen bakkes op af et voldsomt entusiastisk hjemmepublikum, der skaber en intens ramme i hallen i Nis, hvor der er plads til 5000 tilskuere.

- Det bliver en kamp, hvor der kommer så meget gang i den. Vi så lidt af Serbiens kamp mod Brasilien, hvor det var helt vildt, siger den danske playmaker Kristina Kristiansen.

- Det er det, der er så sjovt ved at møde værterne. Det bliver fedt, og de går til den. De har publikum med, og det, ved man bare, giver nogle procent. Vi skal ikke lade os kyse, når publikum råber noget, og spillerne tackler os hårdt, for så giver vi dem en fordel.

Netop i kampen mod Brasilien var publikum for alvor i stødet, men kampen viste også, at serberne er til at ryste. Sydamerikanerne vandt med 25-23.

Alligevel vækker værtsnationens mandskab respekt hos danskerne.

- Jeg så, at de er nogle hårde og store piger. Lige meget hvem de sætter ind, er de gode. Deres bredde er stor, og de har fået flere spillere med på højeste niveau, siger Kristina Kristiansen.

- Men hvis vi vil være med, hvor det er sjovt, er det mod Serbien, vi skal have musklerne frem og slå til, slår hun fast.

Danmark møder Serbien i aften klokken 20.15.

/ritzau/

 

Dagens Gossip