Playmaker: Vi gjorde deres målmand god

Det danske kvindelandshold brændte og brændte på den brasilianske målvogter Barbara Arenhart, da det fredag aften blev et nederlag på 18-23 til Brasilien i sidste gruppekamp ved håndbold-VM.

Arenhart nåede op på en redningsprocent på hele 49, og Danmark leverede generelt en skuffende indsats i en kamp, hvor spillerne ellers havde sat næsen op efter at vinde med de to overskydende mål, der ville have givet gruppesejren.

- Vi manglede lidt fart i fødderne, og så manglede vi at score, når vi kom igennem. Jeg brændte selv, og det var der også andre, der gjorde, siger Kristina Kristiansen.

- Enten gjorde vi deres målmand god, eller også er hun bare pissegod. Hun stod rigtig godt, det må man tage hatten af for, siger den danske playmaker.

Hun lavede selv kun et mål på sine fire forsøg og udstrålede ikke samme farlighed og kreativitet, som tidligere i turneringen.

- Jeg fik ikke skudt nok og fik tit bare spillet bolden rundt. Jeg synes dog, vi fik spillet os frem til nogle fine chancer og fik skabt store overtal, siger Kristina Kristiansen.

Nu venter der en meget svær 1/8-finale mod europamesteren Montenegro.

- Hvis vi spiller, som vi gjorde i dag, kan vi tabe til alle. Montenegro er nogle hårde damer, de vandt EM sidste år. På papiret er de favoritter, men så må vi overraske.

- Vi har en chance. De vil gerne bruge deres muskler, og det må vi så også gøre. Det kan være, det passer os bedre end nogen, der er hurtige på fødderne, lyder håbet fra Kristina Kristiansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip