Pokalsejr skal løfte Liverpool i Premier League

Liverpool har stadig chancen for at slutte sæsonen af med et trofæ. Onsdag sejrede holdet 1-0 i FA Cup-kvartfinalens omkamp ude over Blackburn og er dermed klar til semifinalen mod Aston Villa på Wembley.

Sejren var tiltrængt efter en svag periode i Premier League, hvor holdet lige nu er syv point fra at kunne spille Champions League i næste sæson.

- Jeg sagde til spillerne, at kunne vi komme videre til semifinalen, kan det give os et løft i ligaen.

- Vi har lige spillet to dårlige ligakampe og er blevet kritiseret. Men mod Blackburn spillede vi godt, siger manager Brendan Rodgers.

Det holdt dog hårdt mod Blackburn. Først 20 minutter før tid scorede Philippe Coutinho det forløsende mål, og i kampens overtid var Blackburns målmand Simon Eastwood endda meget tæt på at udligne efter et hjørnespark.

- Det har været to meget svære kampe. Blackburn er et stærkt hold, der er godt organiseret. Vi vidste, det ville blive svært, men spillerne var fremragende, lyder det fra Rodgers.

Midtbaneprofilen Jordan Henderson er enig.

- Jeg synes, vi var strålende fra start til slut. Vi har døjet med skader og karantæner, men folk er kommet ind og har gjort det glimrende. Nu står vi over for en svær kamp mod Aston Villa i semifinalen på Wembley, og det giver klubben et løft, siger Henderson.

Semifinalen mod Aston Villa spilles 19. april.

/ritzau/AFP/NTB

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip