Pokémonjægere skal hjælpe med at fange disse drabsmænd

Pokémon-jægere har allerede fundet et lig i Odense havn og afværget en voldtægt. Mens de er i gang med at lede efter monstre i byer og på land, kan de derfor ligeså godt hjælpe politiet med at opklare flere krimi-sager.

Det mener Dansk Politi i hvert fald, der beder de legende børn og voksne om at holde udkig efter de to mest eftersøgte personer i Europa, som dansk politi har fået på listen:

- Mens I leder efter Pokémons, kan I så ikke også hjælpe os med at lede efter de to nye mistænkte, som dansk politi har udvalgt til hjemmesiden for de mest eftersøgte personer i Europa? Det drejer sig om Amin Qatra, som søges i forbindelse med et knivdrab i Vejle, og Mohamed Ahmed Hassan, der er eftersøgt for et knivdrab i Brønshøj, skriver politiet således i et opslag på facebook.

Amin Qatra har været efterlyst siden juni i år.  Han anslås at være 178 centimeter høj. Han har brune øjne, er af afghansk oprindelse og er født i 1989. Han er mistænkt for at have begået et mord 1. Juni i år i Vejle ved at skære halsen over på sit offer.

Mohamad Ahmed er 190 centimeter høj, har brune øjne, han er synligt krumrygget, af somalisk afstamning og er født i 1983. Han er eftersøgt for at have stukket et offer ihjel med kniv den 28. August i 2009 i Brønshøj, oplyser politiet via aeuropæisk politis liste over Europas mest eftersøgte mennesker. Du kan se hele listen her

Politiet håber, at gen-efterlysningerne giver pote, da de tre første, ordensmagten efterlyste via hjemmesiden nu alle er pågrebet. 

Læs også: Pokemon-jægere beskæftiger politiet landet over

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip