Pokerspiller glemmer formue i Las Vegas-taxa

En taxachauffør i Las Vegas hyldes for sin ærlighed, efter at han på bagsædet af sin hyrevogn opdagede en papirpose, som en kunde havde glemt: Posen indeholdt godt 300.000 dollar eller over 1,6 millioner kroner, skriver CBS.

Gerardo Gamboa, der har været taxachauffør i den amerikanske spilleby siden 1989, afleverede posen med de mange penge til sin arbejdsgiver, og politiet har nu fundet frem til ejeren, der viser sig at være professionel pokerspiller.

Den 28-årige pokerspiller ønsker ikke at få sit navn afsløret.

Efter sin taxatur tidligere på dagen gav han Gamboa fem dollar i drikkepenge. Nu overvejer han, ifølge amerikanske medier, at give den ærlige chauffør en "stor" belønning.

- Jeg gjorde den rigtige ting. Sådan er det, siger Gamboa.

Posen med de mange sedler blev opdaget, da han var ved en at samle en kunde op foran luksushotellet Bellagio.

En dørmand på kasinohotellet gjorde Gamboa opmærksom på, at der lå en pose chokolade på bagsædet af taxaen. Den brune pose indeholdt dog ikke søde sager, men derimod masser af dollarsedler.

Af sin arbejdsgiver, Yellow Checker Star Transportation, har Gamboa fået en god middag for to personer på en steakrestaurant samt 1000 dollar.

- Det er juletid og det er den bedste historie, jeg har oplevet i 32 år. Den bringer stolthed til taxachauffører over hele verden, siger taxaselskabets direktør, Bill Shranko.

/ritzau/

 

Dagens Gossip