Polak sender tennisfavorit tidligt ud af sæsonfinale

Polske Agnieszka Radwanska storspillede, da hun torsdag slog rumænske Simona Halep i duellanternes sidste indledende kamp i sæsonfinalen i tennis, WTA Finals. Topseedede Halep er dermed ude af turneringen.

Med sætcifrene 7-6, 6-1 sørgede Radwanska samtidig for, at russeren Maria Sharapova er sikret avancement fra den røde gruppe og en af de to semifinalepladser.

- Den tiebreak var noget for sig selv, og jeg fik bare lavet nogle fantastiske point på nogle vigtige tidspunkter, siger Radwanska, som var bagud 1-5 i det afgørende tiebreak i første sæt.

Det var Radwanskas sejr nummer 500 på WTA Touren, og hun jagter nu mere succes i Singapore.

- Det er rart at høre folk sige, at mit tennisspil er underholdende, så jeg håber, at jeg kan blive ved med at høre folk sige det, siger polakken.

Sharapova møder den italienske US Open-finalist Flavia Pennetta senere torsdag.

Resultatet af den kamp vil afgøre, hvem der skal følge med russeren til semifinalerne. Det står nu mellem Pennetta og Radwanska.

Femteseedede Radwanska tabte sine to første kampe, men har med sejren over Halep stadig mulighed for at gå videre i turneringen.

Det kræver, at Sharapova vinder i to sæt over Pennetta. Alle andre resultater vil sende Pennetta videre til semifinalerne i stedet for Radwanska.

/ritzau/

 

Dagens Gossip