Polen bandlyser Peter Plys fordi han er en nøgen upassende hermafrodit

Politikerne i den lille polske by Tuszyn har netop lavet et besynderligt forbud: de vil gøre forfatteren A. A. Milnes berømte karakter Peter Plys ulovlig.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Pippi er ikke alene: Tom & Jerry er også racister

Bandlysningen skete i lyset af, at den midtpolske landsby ville have en maskot til en legeplads. Da den lille honning-elskende bjørn kom på tegnebrættet, var der en række byrådsmedlemmer, som gik i protest. De mener, at Peter Plys har en decideret farlig indflydelse på de små poder.

LÆS OGSÅ: Barbie har fået bumser, appelsinhud og strækmærker

- Han er halvnøgen, og det er helt vildt upassende for børn, siger byrådsmedlem Ryszard Cichy, som derimod kun havde varme ord tilovers for en bjørn fra de polske børnebøger, som, modsat Peter Plys, har tøj på fra top til tå.

LÆS OGSÅ: Svensk tv redigerer racismen ud af Pippi Langstrømpe

Og her stoppede kritikken af A. A. Milnes fiktive bjørnekarakter fra hundredmeterskoven ikke for de lokale polske politikere. De angreb også Peter Plys for dens seksualitet.

- Den har ikke underbukser på, fordi den ikke har et køn. Den er hermafrodit, siger byrådsmedlemmet Hanna Jachimska, som heller ikke har meget til overs for Peter Plys-forfatteren.

- Tænk engang, forfatteren var over 60 år, og skar hans (Peter Plys’, red.) testikler af med et barberblad, fordi han havde et problem med sin identitet, siger Hanna Jachimska.

 

Dagens Gossip