Polen banker Georgien og går i udbrud i EM-gruppe

14/11/2014

Polen har fået en rigtig god begyndelse på EM-kvalifikationen i fodbold, og fredag vandt holdet for tredje gang af fire mulige i gruppe D.

Det skete med en 4-0-sejr ude over Georgien, så Polen har 10 point efter fire kampe. Georgien har tre point for samme antal kampe.

Polakkerne måtte dog vente til anden halvleg, før de kom foran i kampen i Tbilisi.

Det skete, da forsvarsspilleren Kamil Glik headede gæsterne foran efter 51 minutter.

Senere i anden halvleg scorede Grzegorz Krychowiak, indskiftede Sebastian Mila og Arkadiusz Milik for Polen.

Stjerneangriberen Robert Lewandowski fra Bayern München, der også er anfører for Polen, kom ikke på måltavlen.

Polen har i den igangværende EM-kvalifikation imponeret ved at vinde 2-0 hjemme over Tysklands verdensmestre.

Polakkerne måtte dog nøjes med 2-2 hjemme mod Skotland i den forrige kamp, og set i det lys var sejren over Georgien ekstra vigtig.

Senere fredag i samme gruppe tager Tyskland imod lilleputten Gibraltar i et decideret David-mod-Goliath-opgør, mens Skotlands hjemmekamp mod Irland på forhånd tegner til at blive mere lige.