Politi: 30-årig skyder sig selv i hånden under opgør

En 30-årig mand kan se frem til at skulle bruge resten af juli bag tremmer, efter at han i forbindelse med et grundlovsforhør lørdag fik sin fængsling forlænget til 31. juli.

Det sker, efter at han, ifølge politiet, affyrede et skud under et opgør i Svendborg fredag eftermiddag.

Manden, der er sigtet for drabsforsøg, var ikke selv til stede i grundlovsforhøret, fordi han er indlagt på Odense Universitetshospital. Skuddet ramte hans egen hånd, som han derfor er blevet opereret i.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, og når manden ifølge lægernes vurdering er i stand til at møde op i retten, bliver han fremstillet i retten.

Politiet blev kort efter klokken 16 fredag eftermiddag kaldt til et slagsmål mellem "yngre mennesker" foran det naturhistoriske museum Naturama i Svendborg. Under slagsmålet blev der så affyret et skud.

Da politiet nåede frem, blev alle de seks involverede i slagsmålet anholdt, men ud på aftenen blev de fem af dem løsladt igen.

- Vi mener, at den 30-årige har truet de øvrige med en pistol, og da de forsøger at overmande ham, bliver der afgivet et skud, siger vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi til Ritzau.

/ritzau/

 

Dagens Gossip